Ciolacu, după recordul sumbru de pe 1 septembrie: "Toţi trădătorii care au ţinut acest Guvern sunt răspunzători"

| 01 sep, 16:15

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat cele mai recente statistici referitoare la prezenta coronavirus in România, spunând că vinovaţii pentru această situaţie sunt cei care au "trădat" moţiunea de cenzură şi au menţinut în funcţie Executivul Orban

"Un nou RECORD negativ - 60 de morți de COVID-19! Secțiile ATI gem de bolnavi, România a depășit China la numărul infectărilor. CHINA!!!

Toți trădătorii, toți fripturiștii, toți combinagii care au ținut acest Guvern în viață pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseiști a #PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel și toate partidele care au girat corupția, traseismul și prostia Guvernului PNL!

Citeşte şi Ciolacu: ”Politic, noi ar trebui în acest moment să aşteptăm decizia CCR!”

Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocații dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflației, și cu o harababură totală în ceea ce privește începerea școlilor!

Chiar dacă nu avem majoritate în Parlament, vom continua să luptăm și să venim cu soluții!”, a precizat Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

PSD a încercat să dărâme Guvernul condus de PNL, dar nu a reușit deoarece nu a strâns destui parlamentari care să voteze moțiunea.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi că 60 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat în ultimele 24 de ore, fiind cel mai mare număr de la izbucnirea pandemiei.

Citeşte şi Prima excludere din PSD pentru trădarea partidului la votul moțiunii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ