Ciolacu (PSD) despre proiectul legii salarizării: Nu cred că va fi depus în această săptămână; nu există un orizont de timp

| 19 apr, 15:49

Liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că au fost depuse "destule" amendamente la proiectul legii salarizării, dar nu crede că acest proiect va fi depus în Parlament în această săptămână şi a adăugat nu există un orizont de timp.

"Am creat un mail special, atât ministerul, cât şi grupul PSD, şi toate amendamentele merg pe mail atât la grup, cât şi la minister. Sunt destule. Eu vorbesc de PSD în momentul acesta", a spus Marcel Ciolacu, după şedinţa grupului parlamentar al social-democraţilor, întrebat dacă s-au primit amendamente la proiectul legii salarizării unitare. 

El a menţionat că proiectul a fost trimis la toate grupurile parlamentare, iar amendamentele nu trebuie trimise către PSD, ci la Ministerul Muncii şi la comisii. 

"Nu trebuie să vină la noi (amendamentele - n.r.), trebuie să meargă la minister şi la comisii. Nu trebuie să le depună la PSD, ar fi culmea ca celelalte grupuri parlamentare să depună la grupul PSD. Asta este procedura, nu trebuie să le trimită la noi, trebuie să le trimită la Comisia de muncă", a susţinut Ciolacu. 

Întrebat când va fi depus proiectul legii salarizării unitare, deputatul PSD a precizat: "Când se vor termina absolut toate dezbaterile şi toate amendamentele şi după ce vom avea un feedback de la toate partidele". 

El a adăugat că nu a fost stabilit un orizont de timp şi nu crede că proiectul va fi depus în această săptămână.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ