Ciolacu: ”Toate partidele, cu excepţia PNL, au înţeles să se unească în Parlament!”

| 08 apr, 18:41

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că a discutat cu toţi liderii formaţiunilor parlamentare care au răspuns apelului său şi că "toate partidele, cu excepţia PNL, au înţeles să se unească în Parlament şi să vorbească pe o singură voce atunci când vine vorba de măsurile urgente care se impun în sprijinul românilor şi al mediului de afaceri"

 

"Combaterea efectelor economice şi sociale provocate de coronavirus nu se face prin luptă politică, ci doar dacă ne vom aşeza la aceeaşi masă şi vom da dovadă de solidaritate. De aceea, am convenit să îi transmitem premierului Orban o scrisoare prin care îi solicităm să aibă un dialog real cu Parlamentul", spune el.
"Astăzi am avut o discuţie cu toţi liderii forţelor politice parlamentare care au răspuns apelului pe care l-am făcut zilele trecute. Şi astăzi, PNL a fost singurul partid care a refuzat orice formă de dialog pe tema situaţiei actuale în care se află România din cauza crizei sanitare şi economice. Prin urmare, toate partidele, cu excepţia PNL, au înţeles să se unească în Parlament şi să vorbească pe o singură voce atunci când vine vorba de măsurile urgente care se impun în sprijinul românilor şi al mediului de afaceri", afirmă Marcel Ciolacu, marţi, într-o postare pe Facebook.
El adaugă că nu crede că Guvernul trebuie să continue să se lupte cu Parlamentul.
"Cred că, mai mult decât oricând, este nevoie ca Guvernul şi Parlamentul să lucreze #ÎMPREUNĂ pentru un PLAN NAŢIONAL care să fie susţinut de toate forţele politice. Combaterea efectelor economice şi sociale provocate de coronavirus nu se face prin luptă politică, ci doar dacă ne vom aşeza la aceeaşi masă şi vom da dovadă de #solidaritate. De aceea, am convenit să îi transmitem premierului Orban o scrisoare prin care îi solicităm să aibă un dialog #real cu Parlamentul", mai spune Ciolacu.
Duminică, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunţa că a trimis liderilor partidelor parlamentare o scrisoare în care le cere să lucreze împreună pentru ”realizarea unui ”plan pentru România”, fiind convins că fiecare partid are experţi în diferite domenii. ”Este nevoie urgent de măsuri vitale pentru oameni şi pentru economia ţării, astfel încât să depăşim cât mai repede criza”, afirma Ciolacu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ