Cioloş are joi întrevederi cu Mogherini şi Schulz. Vineri îi vizitează pe răniţii de la Colectiv internaţi la Bruxelles

| 17 dec, 12:42

Premierul Dacian Cioloş a sosit joi la Bruxelles unde participă la Consiliul European ale cărui teme sunt, potrivit Guvernului, gestionarea fenomenului migraţiei şi acţiunea la nivelul Uniunii Europene şi al statelor membre pentru combaterea terorismului, în contextul creat după atentatele de luna trecută de la Paris, potrivit Agerpres.

În după amiaza zilei de joi, premierul va avea o întrevedere cu Federica Mogherini, înalt reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe şi politica de securitate, urmată de un schimb de opinii cu preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz. 

Ulterior, şeful Executivului va participa la prima sesiune de lucru a Consiliului European şi apoi la dineul de lucru organizat pentru şefii de stat şi de guvern. 

Vineri dimineaţă, premierul Dacian Cioloş are programată o întrevedere cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi va participa la cea de a doua sesiune de lucru a Consiliului European. 

Tot vineri, premierul îi va vizita, la Spitalul Militar 'Reine Astrid Bruxelles', pe răniţii în incendiul de la Colectiv transferaţi în această unitate medicală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ