Cîţu: ”Am promis, am făcut! Comisia Europeană estimează o creştere economică de 7.4% în 2021 pentru România!”

| 07 iul, 18:57

Premierul Florin Cîţu a precizat că cea mai mare creştere economică din UE a fost prognozată de Comisia Europeană pentru România. „Sectorul privat a răspuns pozitiv la măsurile implementate până acum şi are încredere că ne vom ţine de toate reformele anunţate”, a adăugat prim-ministrul

„Am promis, am făcut! Comisia Europeană estimează o creştere economică de 7.4% în 2021 pentru România.  CEA MAI MARE creştere economică din UE! Sectorul privat a răspuns pozitiv la măsurile implementate până acum şi are încredere că ne vom ţine de TOATE reformele anunţate”, a scris Florin Cîţu miercuri pe Facebook.

Comisia Europeană a revizuit din nou în creştere puternică prognoza privind evoluţia economiei româneşti în acest an. Potrivit noii estimări, economia României va creşte cu 7,4% în 2021 şi cu 4,9% anul viitor.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ