Cîţu: Voi cere în coaliţie un act normativ care să taie accesul firmelor ruseşti la fonduri europene

| 03 mar, 19:46

 

Preşedintele PNL, Florin Cîţu a scris, joi, pe Facebook, că va cere in coaliţie un act normativ care să taie accesul firmelor ruseşti la fonduri europene şi orice altă formă de finanţare din taxele românilor.

 

 

”Anul trecut am dat o ordonanţă de urgenţă prin care companiile din China au fost excluse de la contractele finanţate din fonduri europene. Voi cere in coalitie un act normativ care să taie accesul firmelor ruseşti la fonduri europene şi orice altă formă de finanţare din taxele românilor”, a scris Florin Cîţu, potrivit News.ro.
”Nu trebuie să mai pierdem timpul. Trebuie acţionat urgent!”, mai precizează liderul PNL.
Recent, preşedintele PNL, Florin Cîţu afirma, despre sancţiunile pe care ţara noastră trebuie să le aplice Federaţiei Ruse şi impactul asupra economiei româneşti, că este o dezamăgire a lui, pentru că o gestionare mai bună a situaţiei i-ar fi făcut să fie mai siguri pe ei.
”Nu ne putem permite să fim singura ţară din Uniunea Europeană care spune că nu putea să implementeze sancţiuni pentru că are o situaţie dificilă”, a mai arătat Cîţu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ