Cîţu: Vreau să verificăm dacă este adevărat că la Timişoara a fost redus numărul de paturi în ATI

| 10 mar, 18:36

 

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că vrea să fie făcute verificări pentru a afla dacă este adevărat că la Timişoara a fost redus numărul de paturi la secţia de terapie intensivă, lucru care ar fi foarte grav.

 

 

 

„Eu am o relaţie foarte bună cu Vlad Voiculescu, am discutat despre campania de vaccinare, este foarte important. În acelaşi timp, i-am atras atenţia că trebuie să ne concentrăm şi pe pandemie, nu doar pe campania de vaccinare, care merge foarte bine, dar vreau să ne concentrăm şi pe pandemie. Am auzit, de exemplu, şi vreau să verificăm dacă este adevărat că la Timişoara a fost redus numărul de paturi în ATI, ceea ce ar fi foarte grav. Aş vrea să ştiu şi eu acest lucru, dacă este adevărat sau nu şi cred că toţi vrem să aflăm aceste lucruri”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Executivului.
El a adăugat că regulile pentru combaterea pandemiei de COVID-19 trebuie în continuare respectate.
„Trebuie să respectăm toate regulile şi de aceea şi în această hotărâre de guvern pentru prelungirea stării de alertă am introdus o nouă restricţie. Am spus acum câteva luni de zile, când auzeam tot felul de discuţii să eliminăm spitalele COVID sau să reducem numărul de paturi ATI, am spus că nu este momentul, nu sunt de acord şi nu voi fi de acord cu aşa ceva. Dacă la Timişoara s-a întâmplat aşa ceva, aş vrea să ştiu şi de aceea aş vrea să pun această întrebare şi public”,a completat premierul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ