Clubul Rapid rămâne în faliment. Cererea de suspendare provizorie, respinsă de CAB

| 07 iul, 14:55

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au respins joi cererea depusă de Rapid Bucureşti de suspendare provizorie a procedurii de faliment a clubului.

Tribunalul Bucureşti a decis, pe 14 iunie, intrarea în faliment a clubului Rapid Bucureşti, însă decizia nu este definitivă. Administratorul judiciar desemnat în acest caz, Aurel Brihac, a depus la Curtea de Apel Bucureşti o cerere de suspendare provizorie a procedurii de faliment, pentru ca echipa să poată evolua în Liga I, ediţia 2016-2017. 

Cererea de suspendare provizorie a fost respinsă de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, următorul termen al procesului privind falimentul clubului fiind stabilit pentru 20 iulie. 

Clubul a intrat în insolvenţă în anul 2012, având datorii de aproximativ 18 milioane lei, iar de atunci au fost deschise procese în instanţă de către mai mulţi jucători care nu şi-au primit salariile. De asemenea, clubul a fost dat în judecată de mai multe companii şi Direcţia Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, pentru recuperarea unor datorii. 

Rapid Bucureşti a promovat în acest sezon în Liga I.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ