CNA a respins solicitarea Realitatea Media: The Money Channel nu se va schimba în RTV

| 03 dec, 2013

Consiliul Naţional al Audiovizualului  a respins, marţi, solicitarea S.C. Realitatea Media SA de modificare a denumirii serviciului de programe The Money Channel în RTV.

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a susţinut că The Money Channel are o serie de probleme şi că nu înţelege de ce se doreşte schimbarea denumirii unui brand deja afirmat. Ea a anunţat, înainte de intrarea în procedura de vot, că va vota împotriva solicitării Realitatea Media.

Mura Frânculescu, director executiv al S.C. Realitatea Media SA, a explicat că The Money Channel, un post de nişă, economic, redenumit RTV, doreşte să completeze Realitatea Media, deficitară la această categorie de programe.

Avocatul România TV, Mihai Zarafiu, a cerut respingerea solicitării, pe motiv că atinge atât televiziunea pe care o reprezintă, cât şi Realitatea Media.

"Postul de televiziune România TV nu este împiedicat să folosească denumirea şi, mai mult, marca RTV, prin câştigarea în instanţă a unei hotărâri judecătoreşti în acest sens", a susţinut Zarafiu, care a spus că o decizie a CNA de aprobare a cererii Realitatea Media, ar încălca prevederile Legii concurenţei, prin crearea unei confuzii.

La rândul său, Mura Frânculescu a declarat că se simte în inferioritate în acest caz şi că, dacă ar fi ştiut că România TV vine cu avocatul, ar fi venit cu avocatul Realitatea Media, şi a propus Consiliului să amâne discuţia, "pentru o discuţie cu avocaţi".

Ea a precizat că S.C. Realitatea Media SA a depus la CNA toate documentele necesare aprobării acestei cereri şi a subliniat că marca RTV pe care o solicită aparţine Realităţii Media.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ