CNADNR a mai pierdut un proces, DAUNE de 2 milioane de lei

| 26 feb, 09:09

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri a mai pierdut un proces şi ar trebui să plătească daune de două milioane de lei. Georgiana Ghegeliu, studenta din Năvodari care şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier, a dat din nou în judecată CNADNR pentru ca instituţia să-i plătească costurile tratamentului pe care l-a primit după accident rutier în care a fost implicată.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la momentul când motivarea acestei hotărâri este comunicată părților.

Georgianei Elena Ghegeliu i-a fost amputat brațul drept, după un accident rutier în urma căruia un fragment metalic dintr-un parapet a străpuns portiera maşinii conduse de prietenul ei, în 2006.

La sfârșitul anului trecut, CNADNR a atribuit unei firme germane achiziția de parapete pentru toate drumurile naționale cu risc de accident,  valoarea achiziției fiind de peste 39 de milioane de lei.

 

 

Tag-uri: accident, CNADNR, daune
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ