Lovitură DURĂ: Patriarhia Română, EXECUTATĂ silit

| 17 mai, 14:10

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri din România (CNADNR) reușește perfomanța să-i execute silit pe mai marii Bisericii Ortodoxe Române.

În ultima perioadă s-a discutat foarte mult decă ANAF are sau nu dreptul să controleze afacerile Bisericii Ortodoxe, scrie wowbiz.ro. Șefii de la Patriarhie au replicat că toate afacerile lor sunt făcute înspre binele credinciosului, deci statul nu poate pretinde ca Biserica să plătească impozite, însă lucrurile se schimbă atunci când vine vorba de amenzi.

CNADNR a cerut în instanță executarea silită a Patriarhiei Române, pentru plata unor amenzi date pe drumurile patriei. Până în prezent au fost două astfel de procese, ambele pierdute de mai-marii bisericii.

Cel mai probabil, este vorba despre plata unor rovignete pe care preoții au uitat să le achite. Cum CNADNR a pornit de ceva vreme ofensiva impotriva rău-platnicilor, victimă a căzut și Patriarhia Română, în frunte cu Preafericitul Părinte Daniel.

Dacă debitorul (Patriarhia) nu va achita datoriile restante, se poate ajunge până la blocarea conturilor instituției.

Citește și: BOR REFUZĂ să emită bon fiscal pentru banii credincioşilor. Explicaţia vehementă a Patriarhiei Române

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ