Taxa pentru trecerea podului Feteşti-Cernavodă va fi plătită prin intermediul unui sistem electronic

| 16 mar, 20:46

Sistemul informatic va înlocui achitarea tarifului de trecere cu oprire la barieră cu sistemul electronic. Șoferii vor avea posibilitatea să opteze pentru achitarea tarifului în afara staţiei, în avans sau până la ora 24:00 a zilei următoare, potrivit CNADNR.

Opțiunile de achitare a tarifului vor fi prin SMS transmis la un număr scurt; prin achitarea tarifului de trecere prin reţeaua de parteneri autorizaţi ai CNADNR; prin utilizarea cardului bancar, în urma configurării unui cont într-un portal web şi printr-o aplicaţie pentru mobil puse la dispoziţie de CNADNR.

"Astăzi, 16.03.2015, au fost efectuate teste operaţionale parţiale ale funcţionalităţii viitorului sistem electronic de colectare a tarifului de trecere a podurilor dunărene, în zona AI Feteşti de pe Autostrada A2, Bucureşti - Constanţa. Îmi doresc ca începând din această vară, cât şi în viitor să nu se mai creeze ambuteiaje pe A2, în dreptul staţiei de taxare de la Feteşti –Cernavodă. Credem că până la 1 mai vom reuşi implementarea întregului sistem – tehnic, economic, legislativ - necesar colectării electronice a tarifului de trecere a podurilor de la Feteşti - Cernavodă", a declarat directorul general al CNADNR, Narcis Neaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ