Cocoş la închisoare, soţia sa e peste hotare. Unde se ascunde noua parteneră a lui Dorin Cocoş

| 25 mar, 16:08

Diana Roibu, soţia lui Dorin Cocoş, a dispărut subit din România, după ce fostul soţ al Elenei Udrea a fost arestat în dosarul Microsoft.

Tânăra, originară din Chișinău, care până nu de mult lucra ca stewardesă, se ascunde în nordul Africii, scriu jurnaliştii de la Libertatea.

”Diana se află la mătușa ei, din Libia, care este căsătorită cu un afacerist cu foarte mulți bani. Ele au mai fost și în China împreună, pentru că părinții Dianei nu i-au putut oferi niciodată o vacanță măcar. Situația lor financiară este foarte modestă, nici măcar casa pe care o au in satul Mihailenii Vechi nu a fost terminată. Amândoi lucrează acum, în Rusia, ca vânzători, ca să adune bani. Fratele Dianei nu a vrut să plece de-aici și s-a angajat la o bancă din Chisinău”, a declarat un apropiat al familiei, pentru Libertatea.

Potrivit sursei citate, Diana a renunţat la cariera de stewardesă cu doar o lună înainte ca Dorin Cocoș să divorțeze de Elena Udrea. Afaceristul a mers chiar la Chişinău pentru a cere mâna Dianei de la părinţii ei.

Citeşte şi: Întâlnire în taină între turnătorii din dosarele Microsoft şi ANRP

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ