Cod galben de FURTUNI şi INUNDAŢII. Ce zone sunt vizate

| 24 iul, 13:51

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizări de vreme severă pentru următoarele ore.

Intre orele 11:45 si 13:30, în zona de munte a judeţului Suceava se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, local cantitățile de apă vor atinge și depăși 25...30 l/mp, izolat 40 l/mp,grindină, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

A fost emisă şi o atenţionare hidrologică pentru fenomene imediate pentru judeţul Suceava, în intervalul 13.10-18.00, pentru râurile mici dinh bazinul superior al râului Bistriţa şi amonte de staţia hidrometrică Dorna Arini. Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinele hidrografice ale râurilor Țibău și Mostim.

În intervalul 12:40 si 14:30, în județul Alba, în zona localităților: Arieșeni, Horea, Bistra, Poșaga, Ocoliș, Poiana Vadului, Avram Iancu, Albac, Scărișoara, Gârda de Sus, sunt aşteptate descărcări electrice, averse de ploaie ce pot cumula 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi medii, intensificări ale vântului.

Intre orele 13:20 si 15:00, local în zona de munte a judeţelor Cluj, Maramureş, Bistriţa Năsăud, se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce vor depăşi pe arii restrânse 25 l/mp şi grindină de dimensiuni mici şi izolat medii, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Tag-uri: anm, furtuni, inundații
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ