Prognoza meteo: Cum va fi vremea în weekend

| 30 iul, 15:53

Vineri, vremea se va răcori în cea mai mare parte a ţării, dar prin sud, la amiază va mai fi caniculă. Sâmbătă, temperaturile vor deveni normale pentru începutul lunii august. În schimb, de duminică, vremea se încălzeşte din nou şi maximele vor atinge 34 de grade.

La noapte, în ţară, vor fi averse, descărcări electrice şi chiar vijelii, îndeosebi în centrul şi nord-estul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte. Izolat se vor strânge peste 35 litri de apă pe metru pătrat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 15 şi 23 de grade.

Vineri, în ţară, vremea se va răcori în cea mai mare parte a ţării, dar prin sud, la amiază va mai fi caniculă. Maximele se vor încadra între 19 grade în nordul Moldovei şi 35 de grade, izolat, în Lunca Dunării. Local în centrul, estul şi sudul teritoriului şi pe spaţii mici în rest sunt anunţate averse, fenomene electrice şi rafale puternice de vânt. Ploile vor fi torenţiale şi se pot strânge peste 35 de litri pe metru pătrat, iar izolat va cădea grindină.

Tot în ţară, sâmbătă, va mai ploua în partea de sud a ţării, iar temperaturile vor deveni normale pentru începutul lunii august. În schimb, de duminică, vremea se încălzeşte din nou şi maximele vor atinge 34 de grade. În ceea ce priveşte ploile, acestea vor prefera regiunile vestice şi nord-vestice.

În Bucuresti, la noapte, cerul va fi înnorat şi, mai ales spre dimineaţă, vor fi posibile ploi de scurtă durată, cu tunete şi fulgere. Minima va fi de 23 de grade în centrul oraşului.

Mâine, în Capitală, vremea se răceşte semnificativ, iar la amiază vor fi cel mult 31 de grade. Din când în când vor fi şi averse, însoţite de descărcări electrice. Presiunea aerului se va menţine relativ staţionară.

În perioada următoare, ploile se opresc, dar temperaturile vor varia de la o zi la alta. Sâmbătă, maxima va fi în jurul a 29 de grade, iar duminică şi luni amiaza va aduce valori de până la 33 de grade.

Tag-uri: anm, prognoza meteo
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ