COD ROȘU de inundații. Ce zone sunt în pericol

| 21 mai, 10:22

Râurile din bazinul hidrografic Şieu, judeţul Bistriţa-Năsăud, se află sub avertizare cod roşu de inundaţii începând de marţi, ora 8.25 până miercuri la ora 15.00.

Sub avertizare cod portocaliu de inundaţii sunt, până marţi la ora 16.00, râuri din judeţele Sălaj şi Satu Mare, până marţi la ora 10.00 râuri din Braşov, Covasna şi Buzău, respectiv până marţi la ora 12.00 râuri din judeţele Harghita, Covasna şi Braşov.

Avertizarea COD ROȘU semnifică scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de pericol pe râurile din bazinul hidrografic Şieu, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri mici din bazinul hidrografic Budac.

Avertizarea cod roşu de inundaţii a intrat în vigoare marţi la ora 8.25 şi expiră miercuri la ora 15.00.

Tag-uri: inundații
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ