COLECTIV. Ponta, lui Dragnea: O mare ticăloşie să zici "ştiu eu cum au murit". Cum au murit, mă?

| 12 noi, 17:43

Fostul premier al României, Victor Ponta, a criticat dur declaraţiile insinuante ale lui Liviu Dragnea, cu privire la tragedia din Colectiv, într-un interviu la România TV, duminică seara.

„E o mare ticăloşie să zici, din colţul mustaţei, ştiu eu cum au murit. Zi, mă, cum au murit? Eu m-am săturat de Dragnea, m-am săturat să vorbesc de Dragnea ca de mere acre. Nu aş accepta o reconciliere cu Dragnea, nu are cu ce să mă cumpere. Dragnea a făcut mai mult rău României decât Iohannis. A furat!”, a declarat Victor Ponta, duminică, la un post TV.

Declaraţiile lui Ponta vin după ce Liviu Dragnea a spus, pe 30 octombrie, referindu-se la incendiul din Clubul Colectiv, că nu crede că lucrurile „sunt limpezi” în acest caz şi că pentru el nu este clar ce s-a întâmplat acolo, notează adevarul.ro.

„Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred că lucrurile sunt limpezi. Adică nu ştiu dacă pentru dumneavoastră sau pentru toată populaţia României ceea ce s-a întâmplat acolo este clar. (…) Pentru mine, nu este clar ceea ce s-a întâmplat acolo. Poate nu am suficientă informaţie, poate multe lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenţii, dar nu mi se pare că lucrurile sunt clare. Doar atât. Poate sunt clare şi nu îmi dau eu seama”, a spus Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ