Comitetul Executiv al PSD se întruneşte duminică şi luni la Orăştie

| 29 iun, 2014

Membrii Comitetului Executiv al PSD se întrunesc duminică seară şi luni, la Orăştie, în şedinţă.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a apreciat, în urmă cu câteva zile, că partidul ar trebui să se unească în jurul unui singur candidat la prezidenţiale pentru a avea 'şanse reale de câştig' şi a precizat că cel mai mare risc pentru social-democraţi ar fi să se divizeze într-o competiţie internă.

În opinia sa, la Comitetul Executiv al PSD de luni trebuie evaluat nivelul de pregătire a fiecărei organizaţii pentru campania prezidenţială.

''Trebuie să avem discuţii cu fiecare organizaţie judeţeană, cu fiecare şef de organizaţie judeţeană, privind nivelul de determinare şi de implicare în campanie a fiecărei organizaţii judeţene. Trebuie, de asemenea, să stabilim la CEx în momentul în care ne hotărâm să susţinem un candidat când, cum şi unde să o facem - Consiliu Naţional, Congres sau amândouă - cam care să fie datele clare pentru aceste două evenimente şi locaţiile respective'', a adăugat Dragnea.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional este organizată într-un fost complex militar aflat acum în circuitul turistic, fără accesul presei. 

''Din când în când fiecare partid, sau mă rog, partidul nostru, simte nevoia să aibă o discuţie foarte profundă, foarte aşezată. O astfel de discuţie nu poate fi organizată numai în cadrul unui Comitet Executiv Naţional, aşa cum s-a organizat tot timpul în sala Constantin Stere (la Palatul Parlamentului-n.r.), în două-trei ore. Nu. E nevoie de o zi sau două zile în care fiecare să îşi poată spune punctul de vedere, să spună cum vede el acţiunile pe care trebuie să le întreprindem pentru alegerile prezidenţiale. Orice partid are nevoie de genul acesta de acţiuni şi ăsta e un moment foarte bun la începutul verii'', a susţinut liderul social-democrat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ