Dragnea spune că nu demisionează din Guvern pentru a se ocupa de campania pentru prezidenţiale

| 30 iun, 2014

Liviu Dragnea  a declarat că nu îşi va da demisia din Guvern pentru a se ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi că deocamdată nu se pune problema cine va fi viitorul şef al partidului în cazul în care Victor Ponta va deveni preşedintele României după alegeri.

"Nu comentez asemenea ştiri proaste şi neadevărate. Înţeleg de unde sunt izvorâte, ar fi fost bine ca eforturile astea să fie îndreptate către cauze mai bune. Nu. Asta este o prostie. Să demisionăm toţi din Guvern ca să îl sprijinim pe Victor Ponta, poate să intrăm şi în opoziţie. Nu se pune problema de aşa ceva', a spus Dragnea duminică, la Orăştie, după întâlnirea cu preşedinţii de organizaţii ai PSD, întrebat dacă va demisiona din Guvern pentru a se ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

El a precizat că până în prezent nu s-a discutat în partid despre faptul că ar putea deveni preşedintele PSD în cazul în care Victor Ponta câştigă alegerile prezidenţiale.

Nu are niciun război cu Şova

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu este un război în partid între el şi Dan Şova pentru preluarea conducerii acestuia dacă Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale.

"Este o informaţie foarte proastă, nu există niciun fel de război în partid', a spus Dragnea duminică, la Orăştie, întrebat dacă în PSD există un război între susţinătorii săi şi cei ai lui Dan Şova.

El a adăugat că poate lucra cu Dan Şova, dacă acesta va fi numit purtător de cuvânt al partidului, pentru că poate să lucreze cu oricine, iar 'la partid sunt atât de multe locuri de muncă încât e loc pentru fiecare'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ