Adrian Năstase, mesaj pentru Băsescu

| 26 iun, 2014

Fostul premier, Adrian Năstase, transmite, din pușcărie, un mesaj ce are o destinație clară: președintele Traian Băsescu. Năstase susține că în ciuda faptului că Băsescu încearcă să acrediteze ideea că PSD ar face orice să pună mâna pe justiție, însă cel mai bun exemplu că nu este așa este chiar cazul Adrian Năstase.

”Sunt mândru de faptul că guvernarea PSD din ultimii ani a contribuit la consolidarea justiției. Astfel, condamnarea mea, în calitate de fost președinte al PSD, în Dosarul afișelor electorale (Trofeul Calității) a fost pronunțată în 20 iunie 2012 – în timpul guvernării PSD. Condamnarea în Dosarul Zambaccian, în calitate de fost prim-ministru al PSD a fost pronunțată în 6 ianuarie 2014 – în timpul guvernării PSD. Sporul de 6 luni închisoare (în cele două calități) în Dosarul contopirii celor două pedepse a fost pronunțat tot în timpul guvernării PSD.

Cine ar putea spune, în aceste condiții, că justiția din România nu este consolidată sau că ea ar acționa la comanda PSD?”, susține Adrian Năstase, pe blogul personal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ