Noi STENOGRAME cutremurătoare despre afacerile murdare ale famigliei Băsescu

| 26 iun, 2014

Dosarul Băsescu-Bercea. Membrii familiei lui Bercea Mondial îl ameninţau pe Mircea Băsescu că îl reclamă la DNA, dacă acesta refuza să înapoieze banii pe care i-a luat pentru o intervenţie în favoarea interlopului.

Dosarul Băsescu-Bercea. Izaura, fiica lui Bercea, a fost înregistrată într-o stenogramă spunându-i fratelui lui Traian Băsescu: „Naşule, eu dacă mă duc şi dau la DNA şi mata într-o săptămână eşti arestat”.

Mircea Băsescu a fost înregistrat purtând cele mai jenante și murdare conversații pentru cineva care se află în familia unui înalt demnitar al statului român. După ce a fost înregistrat tocmindu-se cu fiul lui Bercea Mondial, marți, Antena 3 a difuzat o serie nouă de stenograme provenite de la Direcția Națională Anticorupție, din dosarul în care fratele preşedintelui a fost arestat preventiv.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU: Parlamentul a 'fraternizat' cu clanul Bercea

Discuția dintre Mircea Băsescu și fiica lui Bercea Mondial arată cum era șantajat fratele lui Băsescu de către fina sa, ca urmare a încercării de trafic de influență pe care îl pusese la cale împreună cu familia lui Bercea. Postul de televiziune a prezentat și imaginile acuzatoare la adresa lui Mircea Băsescu, acestea fiind puse la dispoziţie de avocatul clanului, Pavel Abraham. În calitate de apărător al interlopului, Abraham are acces la dosarul din care fac parte stenogramele.

“Anghel Izaura: Naşule, eu dacă mă duc şi dau la DNA şi mata într-o săptămână eşti arestat.

Mircea Băsescu: Poftim?

Anghel Izaura: Într-o săptămână eşti arestat dacă eu dau filmarea. Îţi garantez milion la milion. [...]

Anghel Grinică Ion: La procuror sau la DIICOT şi ‘uite domne ce am făcut, uite aşa, uite aşa…’ Dumneavoastră sunteţi şi filmaţi şi când i-aţi spus lui Florin că i-aţi dat bani şi lui fratele dumneavoastră, Traian.”

Citeşte şi: DOSARUL BĂSESCU BERCEA. Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, audiată la DNA

Din materialele prezentate reiese că familia lui Sandu Anghel era dornică să rezolve neînțelegerea cu fratele președintelui fără a apela la instituțiile statului, dar că nu ar fi avut încredere că își vor mai recupera banii de mită de la acesta. “Noi de-asta am venit mereu la Constanţa, ca să n-ajungem la presă şi la DIICOT. Că ştii ce aşteaptă DNA-ul, uite-atâta. Dacă aşteaptă poate o unghie şi noi nu vrem să ajungem acolo. Mai bine daţi-ne banii”, îl amenința fiica lui Bercea pe Mircea Băsescu.

Dacă Mircea Băsescu s-ar fi compromis doar pe el însuși, ca frate al șefului statului, ar fi fost și așa prea mult, însă acest scandal, care a făcut deja turul presei din Europa, murdărește într-un mod nepermis și de necrezut imaginea externă a României. Traian Băsescu va rămâne de acum înainte cunoscut ca șeful de stat care clama independența Justiției în timp ce fratele său făcea trafic de influență pentru a scăpa un interlop de la închisoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 iun, 2014
daria
inerlopii si politicienii
La noi in oras , primarul , sef psd judetean , este prieten la catarama cu romii.
S-a scris mult despre sprijinul reciproc , dar intr-un judet eminamente bolsevic , nu s-a luat niciodata , nici o masura.
Asa va fi si in continuare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ