Dosarul Băsescu-Bercea. BERCEA MONDIAL, dus joi la DNA

| 26 iun, 2014

Dosarul Băsescu-Bercea. Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, a fost adus joi la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru audieri.

Dosarul Băsescu-Bercea. Întrebat dacă a adus cravata cu care l-a înregistrat pe Mircea Băsescu şi telefoanele mobile, Bercea Mondial a replicat: ''Da''.

La scurt timp a ajuns la DNA şi avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, care a explicat că deocamdată au loc activităţi de urmărire penală. De asemenea, a adăugat Abraham, va fi ascultat Sandu Anghel şi fiica acestuia, Izaura, şi se vor stabili obiectivele unei expertize a înregistrărilor care au fost făcute.

Citeşte şi: Izaura, fiica lui Bercea: Căpăţână mi-a dat 20.000 euro ca să nu mai dau filmările la DNA

Izaura Anghel, fata lui Sandu Anghel, s-a prezentat joi la DNA pentru a fi audiată în dosarul în care a fost arestat Mircea Băsescu.

Ea a declarat că a venit în calitate de martor şi că o să spună adevărul. Înainte de a intra în sediul DNA, Izaura Anghel a primit un apel pe telefon şi le-a spus jurnaliştilor că este tatăl ei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ