Musca băsistă de pe căciula lui CĂTĂLIN PREDOIU, în dosarul Băsescu-Bercea

| 26 iun, 2014

Dosarul Băsescu-Bercea. Cătălin Predoiu, dacă ar fi avut cea mai vagă urmă de coloană vertebrală, nu s-ar fi exprimat într-un caz în care este el însuși răspunzător și implicat.

Dosarul Băsescu-Bercea a încins spiritele și din ce în ce mai mulți se simt îndreptățiți să-și strige părerea, unii chiar profitând de ocazie să-și mai scuture oratoria de praf, precum Ludovic Orban, în Parlament. Dar printre toate vocile pro și contra, printre toți aceia care îl acuză pe Băsescu, cerându-i insistent demisia, și ceilalți, care-l perie de zor, încercând să extragă președintele de sub mormanul de zoaie, se distinge un personaj care – nici nu mai contează că-l albește pe președinte – chiar nu are căderea să se exprime în acest caz, în niciun fel. Este vorba de tehnocratul Cătălin Predoiu, care acum se dă util în concordanță cu noua orientare a șefului său, Vasile Blaga și sare împreună cu acesta în ajutorul președintelui.

Citeşte şi: Ce știe CĂTĂLIN PREDOIU despre dosarul Mircea Băsescu - Bercea Mondial?

Dacă Băsescu ar fi avut o minimă demnitate și conștiința împăcată, cu certitudine că tot acest scandal nu ar fi avut loc, pentru că și-ar fi prezentat demisia și ar fi plecat cu capul sus de la Cotroceni, dând un extraordinar exemplu personal despre cum trebuie tratată Justiția pe care care tot insistă că a reformat-o. La fel și Cătălin Predoiu, dacă ar fi avut cea mai vagă urmă de coloană vertebrală, nu s-ar fi exprimat într-un caz în care este el însuși răspunzător și implicat! Că dacă ne aducem bine aminte, el și nimeni altcineva era ministru al Justiției în 2011, exact atunci când procurorul Iacobescu era înlăturat și i se lua dosarul Bercea. Faptul că peste acest scandal s-a turnat formol și a fost pus la păstrare pentru prea mult timp, îi încriminează deopotrivă pe Băsescu și pe Predoiu... Așa că pentru ministrul Predoiu lucrurile se complică și, în loc să-l ajute pe Băsescu, mai bine ar încerca să se ajute pe el însuși, căci nu-i exclus ca pe firul anchetelor să ajungă în curând să dea și el cu subsemnatul.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iun, 2014
daniel
!!! Mizerie de Ziar
Cred ca mai bine ar trebui sa dai tu cu subsemnatul. Daca nu ai fi platit sa scri numai prostii si sa dezinformezi oamenii. Ar trebui facuta o ancheta pentru toate ziarele de genul. Voi niciodata nu puteti sa fitit impartiali.. Cititi fratilor legea si atributiile ministrilor. dupaia arunca vina in stanga si dreapta. Sper sa va dea o palma si sa iasa Predoiu presedinte. cu tot ca incercati sa dati cu noroi in el.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ