Ponta: Partidul rezultat din fuziunea PNL-PDL îl va avea LIDER din noiembrie pe Traian Băsescu

| 26 iun, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Premierul şi preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, că noul partid care va rezulta din fuziunea PDL-PNL îl va avea, după alegerile prezidenţiale, ca lider pe Traian Băsescu.

'Noul partid care va fuziona va fi tot un partid al lui Traian Băsescu.(..) Direcţia este a creării unui partid care, din noiembrie, indiferent ce se întâmplă la alegerile prezidenţiale, să-l aibă ca lider pe Traian Băsescu', a spus Ponta la România TV, adăugând că liberalii nu îşi doresc acest lucru, dar 'asta e direcţia în care sunt traşi'.

Prezidenţiale 2014. Premierul a mai afirmat că atât PDL cât şi PMP sunt partide care au o legătură strânsă cu Traian Băsescu.

'Problema PDL- PMP nu este Traian Băsescu. Şi Vasile Blaga şi Elena Udrea îl ascultă pe Traian Băsescu. Problema este că Vasile Blaga nu vrea s-o accepte pe Elena Udrea şi invers.(..) Ei rămân, PDL şi PMP, partidele legate intrinsec şi indisolubil de persoana lui Traian Băsescu', a mai spus liderul PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ