Cum îl umilește Ponta pe Băsescu: Nu știe, e mai bătrân

| 25 iun, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la finalul evenimentului în care preşedintele i-a spus noului ministru Ioan Rus să fie atent la contractarea autostrăzii Comarnic-Braşov, că autostrăzile "nu stau în Ministerul Transporturilor" şi că Traian Băsescu nu ştie acest lucru, fiind "mai bătrân".

După ceremonia de învestire a lui Ioan Rus la conducerea Ministerului Transporturilor, preşedintele Traian Băsescu nu a dat mâna cu premierul Victor Ponta, ci doar cu vicepremierul Gabriel Oprea şi cu noul ministru.

Ulterior, premierul s-a dus la consilierii prezidenţiali şi a dat mâna cu ei, spunând: "Nu stau în Ministerul Transporturilor autostrăzile. Nu ştie. E mai bătrân". Apoi Ponta a părăsit Salonul Ambasadorilor, unde a avut loc ceremonia.

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, miercuri, la Cotroceni, noului ministru al Transporturilor, Ioan Rus, să fie atent la premisele contractării Autostrăzii Comarnic-Braşov, precizând că, din informaţiile sale, deja s-au produs acte de corupţie. "Atenţionez că mergeţi într-un minister cu probleme. Acolo ar trebui să fiţi atent în mod deosebit la premisele de contractare a Autostrăzii Comarnic-Braşov. Din informaţiile mele, deja s-au produs acte de corupţie. De asemenea, s-au contractat studii de fezabilitate de circa 50 de milioane de euro, care nu vor mai fi valabile, cea mai mare parte din ele, în 2 ani. Dar s-au găsit nişte firme cărora să li facă cadouri. Am rugămintea să verificaţi cu atenţie lucrurile acestea înainte de a vă asuma derularea mandatului", i-a spus Băsescu lui Rus, după ce acesta a depus jurământul ca ministru al Transporturilor. "Sigur, cu Loteria nu sunteţi dumneavoastră şi nici cu banii de la Rompetrol, dar poate vă uitaţi la colegii din Guvern. Vă mulţumesc mult şi vă diresc succes", a adăugat el.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ