Băsescu participă în Belgia la ceremonia de comemorare a declanşării Primului Război Mondial

| 25 iun, 2014

Preşedintele Traian Băsescu participă joi, în Belgia, la Ceremonia de comemorare a declanşării Primului Război Mondial şi la summitul PPE, iar vineri la reuniunea Consiliului European.

Înainte de plecarea în Belgia, şeful statului va susţine o declaraţie de presă, la ora 10,15, pe Aeroportul Internaţional 'Henri Coandă', potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Joi, la Kortrijk, în Regatul Belgiei, preşedintele Băsescu va participa la Summitul Partidului Popular European. De asemenea, el va lua parte, de la ora 18,45 la ceremonia de comemorare a declanşării primului război mondial şi la inaugurarea monumentului 'Banca Păcii', evenimente care se vor desfăşura Ypres (Regatul Belgiei), Muzeul 'In Flanders Fields', Porte de Menin. El va participa joi şi la dineul de lucru al şefilor de stat şi de guvern.

Vineri, şeful statului va participa la reuniunea Consiliului European.

Astfel, la ora 10,30, la sediul Consiliului European, Băsescu va participa la semnarea Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeană şi Comunitatea Europeană a Energiei Atomice şi statele membre ale acestora, pe de o parte, şi Ucraina, pe de altă parte, în ceea ce priveşte Titlurile III, IV,V, VI şi VII, precum şi Anexele I-XLIV şi Protocoalele I-III, a Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeană şi Comunitatea Europeană a Energiei Atomice şi statele membre ale acestora, pe de o parte, şi Republica Moldova, pe de altă parte, şi a Acordul de Asociere dintre Uniunea Europeană şi Comunitatea Europeană a Energiei Atomice şi statele membre ale acestora, pe de o parte, şi Georgia, pe de altă parte.

Tot vineri, şeful statului va participa la sesiunea de lucru a reuniunii Consiliului European, la dejunul şefilor de stat şi de guvern şi la închiderea sesiunii de lucru a reuniunii Consiliului.

După Consiliul European, în jurul orei 18,10, preşedintele Băsescu va susţine o declaraţie de presă.

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ