Bercea şi Izaura Anghel au continuat atacurile la adresa lui Kovesi şi Stanciu la audierile DNA

| 26 iun, 2014

Sandu şi Izaura Anghel au reluat, joi, în faţa procurorilor DNA, acuzaţiile conform cărora ar fi ajuns sume de bani la procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, la preşedintele ICCJ, Livia Stanciu, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Aceleaşi surse au afirmat că procurorii anticorupţie le-au luat separat declaraţii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi fiicei sale, Izaura Anghel.

Cei doi au spus că, "din câte ştiu", sume de bani date de familia lor pentru o decizie favorabilă în cazul lui Bercea Mondial, condamnat pentru tentativă de omor, ar fi ajuns la procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, dar şi la preşedintele instanţei supreme Livia Stanciu. Bercea Mondial a spus că ar avea aceste informaţii de la fiul său, Florin Anghel, care la rândul său le-ar avea de la Mircea Băsescu, fără a putea preciza însă nivelul acestor sume.

Citeşte şi: Ginerele lui Bercea Mondial rămâne în arest

Totodată, Bercea Mondial ar fi susţinut în faţa anchetatorilor că fostul primar din Slatina ar fi dat "bani cu duiumul" lui Vasile Blaga pentru ca demnitarul să-l ţină în funcţie, acuzaţie pe care a mai lansat-o la precedenta audiere la DNA şi negată la acel moment de Blaga.

Conform surselor citate, Bercea Mondial ar mai fi spus la audiere că a dat peste 2 milioane de euro avocaţilor, adăugând: "Avocaţii mi-au mâncat banii".

La ieşirea din sediul structurii centrale a DNA, Izaura Anghel nu a făcut nicio declaraţie jurnaliştilor.

Citeşte şi: Kovesi s-a pus singură în situaţia în care reputaţia sa cere reparaţii

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ