Consilierul lui Ponta: Kovesi ar trebui declarată erou

| 27 iun, 2014

Declarații surprinzătoare ale unui consilier al premierului Victor Ponta. În timp ce majoritatea politicienilor îl califică în fel și chip pe procurorul general, deputatul Radu Popa susține că de fapt situația stă cu totul altfel: procurorul-șef al DNA se luptă pentru independența Justiției și ar trebui făcută erou pentru asta. De asemenea, el consideră că Direcția Națională Anticorupție nu face dosare politice.

"Cred in nume personal ca nu exista nici un dosar politic la DNA indiferent de numele cui se află pe copertă", a declarat deputatul PSD pentru stiripesurse.ro.

"Kovesi, vă spun eu, în nume personal, nu știu care e poziția altora din partid, dar eu, Radu Popa, cred că se bate pentru independența justiției. Eu n-am crezut că pot să prind o epocă de genul ăsta, cu asemenea adresări unul contra altuia. Dăm în justiție cât putem de mult. Ba nu, justiția, majoritatea, își face datoria. Și toată lumea ar omorî-o pe Kovesi. Erou ar trebui făcută Kovesi, îmi pare rău că trebuie s-o spun. Și-a asumat o responsabilitate destul de mare.", a mai spus consilierul premierului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ