ADRIAN NĂSTASE ELIBERAT. Adrian Năstase află pe 23 IULIE dacă va fi ELIBERAT CONDIŢIONAT

| 08 iul, 2014

ADRIAN NĂSTASE ELIBERAT. Propunerea de eliberare condiţionată a lui Adrian Năstase, după executarea unei treimi din pedeapsă de patru ani şi şase luni de închisoare, va fi judecată pe 23 iulie, de Judecătoria Sectorului 4, anunţă România TV.

ADRIAN NĂSTASE ELIBERAT. Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea avocaţilor fostului premier de preschimbare a termenului care fusese stabilit în 9 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Adrian Năstase a primit AVIZ FAVORABIL pentru ELIBERAREA CONDIŢIONATĂ

Avocaţii lui Adrian Năstase au cerut instanţei să acorde un alt termen de judecată, solicitarea fiind admisă de instanţă, care a decis ca propunerea de eliberare condiţionată a fostului premier să se judece în 23 iulie.

CITEȘTE ȘI: ADRIAN NĂSTASE. Motivarea instanței: Adrian Năstase a acţionat în STIL MAFIOT

Membrii comisiei de la Penitenciarul Jilava au stabilit, în 3 iulie, că Adrian Năstase poate fi propus pentru liberare condiţionată, întrucât îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT. Cum a combatut Năstase SPORUL de PEDEAPSĂ cerut de DNA

Dosarul cu concluzia comisiei a fost transmis Judecătoriei Sectorului 4, care a stabilit să judece cauza în 9 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Adrian Năstase, primul mesaj după sporul de pedeapsă

Avocatul lui Adrian Năstase, Ion Cazacu, a declarat că va fi analizată posibilitatea formulării unei cereri de preschimbare a termenului de judecată a acestui dosar.

CITEȘTE ȘI: Adrian Năstase, mesaj pentru Băsescu

 

CITEȘTE MAI MULT: romaniatv.net

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ