Constanța: Șapte persoane suspectate de trafic de droguri, duse la audieri

| 13 mai, 18:30

În urma perchezițiilor efectuate miercuri de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și procurorii DIICOT, șapte persoane suspectate că făceau parte dintr-o grupare specializată în trafic de droguri au fost duse la audieri.

Nouă percheziţii domiciliare în localităţile Constanţa, Ovidiu şi Valu lui Traian, fiind găsite şapte persoane suspectate de constituire a unui grup infracţional organizat, cultivarea şi punerea în vânzare a drogurilor de risc şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, scrie B1TV.

Aceștia sunt bănuite că în perioada 2014 - 2015 au vândut în municipiul Constanţa, droguri de risc şi substanţe susceptibile a avea proprietăţi psihoactive.

La percheziții au fost descoperite o instalaţie pentru cultură de canabis, 30 de grame de marijuana, trei kilograme de substanţă vegetală susceptibilă a avea proprietăţi psihoactive şi 800 de grame de substanţă pulverulentă, susceptibilă a avea aceleaşi proprietăţi.

 

Citeşte şi: POLIŢIA Bucureşti: Au fost prinse patru persoane care făceau parte dintr-o grupare specializată în furturi din companii

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ