Clipe de groază pentru o femeie din Constanţa. Iubitul ei a sechestrat-o, a legat-o cu lanţul şi a bătut-o

| 18 apr, 2014

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat vineri instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce şi-a sechestrat concubina într-o cameră a apartamentului din Constanţa unde cei doi locuiau, victima fiind legată cu un lanţ şi bătută.

Agresorul, un constănţean în vârstă de 37 de ani, este acuzat de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, femeia agresată, în vârstă de 40 de ani, a reuşit să scape din lanţuri şi a reclamat la poliţie cele petrecute, menţionând că a fost sechestrată timp de peste 48 de ore.

Din primele verificări ale anchetatorilor a reieşit că victima a fost legată şi ţinută cu forţa în apartament după ce concubinul a aflat că femeia ar fi intenţionat să-l părăsească.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ