Protest la Constanţa pentru eliberarea lui Radu Mazăre

| 08 apr, 2014

Mai multe persoane protestează în cartierul Henri Coandă din Constanţa şi cer eliberarea primarului Radu Mazăre, informează RomâniaTv.net.

Sute de oameni protestează la Constanţa pentru eliberarea primarului Radu Mazăre. Oamenii au ieşit în stradă şi scandează "Vrem Primarul!" şi "DNA nu uita, Henri Coandă va lupta!". Constănţenii spun că vor face greva foamei la Primărie, miercuri, începând cu ora 10. Este vorba de 3000 de oameni care au fost ajutaţi cu locuinţe sociale de Radu Mazăre. Ei spun că sunt dispuşi să meargă până la Bucureşti.

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a fost adus cu mandat marţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat într-un dosar în legătură cu percheziţiile care au avut loc dimineaţă în Constanţa, dosar în care s-a început urmărirea penală. Radu Mazăre a fost ridicat de mascaţi dintr-un resturant, după ce casa lui şi primăria Constanţa au fost percheziţionate. Mazăre e anchetat într-un dosar de corupţie, iar la sosirea la DNA a declarat că nu îi e frică de închisoare.

Radu Mazăre a fost adus la DNA pentru audieri. El a declarat că această acţiune a DNA face parte din "sârba procurorilor" şi că era conştient că este cercetat încă din 2005.

"Nu mi-e frică de puşcărie, mi-e frică de Dumnezeu", a precizat Radu Mazăre la intrare la DNA.

Locuinţa primarului Radu Mazăre şi sediul Primăriei Constanţa au fost percheziţionate marţi dimineaţă de procurorii DNA.

Radu Mazăre, declaraţie ŞOCANTĂ: "Au tocmit oameni să mă ELIMINE FIZIC în Madagascar"

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au informat că procurorii DNA Bucureşti au solicitat instituţiei mai multe documente privind proiectarea şi procedurile de achiziţii referitoare la construirea campusului social Henri Coandă.

"Reamintim că în prima fază a acestui proiect s-au construit 906 unităţi locative (garsoniere şi apartamente) modulare destinate nevoiaşilor. Garsonierele şi apartamentele sunt dotate cu pat şi saltea, minifrigider, plită electrică, chicinetă şi toaletă cu duş. De asemenea, s-au construit o cantină socială, cabinet medical, locuri de joacă şi parcări, precum şi o biserică. Valoarea totală a investiţiei este 30,945 milioane de lei. Documentele solicitate sunt pregătite şi vor fi predate în scurt timp celor de la DNA", au precizat, într-un comunicat remis presei, oficiali ai administraţiei locale constănţene.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ