ANI verifică averea lui Radu Mazăre. Primarul Constanţei nu îşi poate justifica jumătate din ea

| 08 apr, 2014

Inspectorii Agenției Naționale de Integritate verifică averea primarului Radu Mazăre, dus, marți, la audieri, la sediul DNA București. Edilul Constanței este suspectat de fapte de corupție.

Potrivit B1Tv, primarul Constantei nu si-ar putea justifica jumatate din bunurile trecute in declaratia de avere, transmite B1 TV.

Procurorii DNA au descins, marti dimineata, la 12 adrese, printre locurile vizate de perchezitii se numara casa lui Radu Mazare, sediul Primariei Constanta, precum si diferite imobile din cartierul de locuinte sociale pe care acesta l-a construit in orasul de la malul marii. "Acolo e construit cu 270 euro/mp si cu 294 euro/mp cu tot cu frigider, paturi, mobilier. Eu cred ca la sumele astea nu se construieste nicaieri pe planeta asta. Deci si-asa a iesit in paguba constructorul.

Este o licitatie facuta conform tuturor reglementarilor de o societate a primariei de administrare a domeniului public si privat, unde actionar e integral Consiliul Local. Nu am fost la licitatie. Proiectul e initiat de mine si sunt mandru ca stau 3.500 de oameni in case", a spus primarul Constantei, intrebat care ar fi motivul perchezitiilor.

Dupa ce au incheiat perchezitiile, anchetatorii au plecat din casa lui Radu Mazare cu saci de documente si componente de calculatoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ