Constantin Niță, liderul PSD Brașov, hotărât să se retragă din viața politică

| 28 mar, 13:43

Constantin Niță, liderul PSD Brașov, se va retrage din viața politică în luna aprilie, atunci când îi va expira mandatul la conducerea organizației județene.

Acesta a precizat că nu va mai candida pentru un alt mandat de deputat în viitorul Parlament.

”Constantin Niţă îşi va încheia mandatul de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Braşov începând cu data de 4 aprilie 2016. În acelaşi timp, va renunţa şi la celelalte funcţii deţinute în Partidul Social Democrat, la nivel central. Constantin Niţă a declarat că nu va mai candida nici ca deputat în Parlamentul României la alegerile din toamna acestui an. Anunţul privind retragerea a fost făcut în cadrul unei şedinţe interne a partidului”, se arată într-un comunicat al PSD Braşov.

Constantin Niță a declarat că nu va mai face parte nici din conducerea centrală a Partidului Social Democrat.

"Am fost onorat să fac parte din conducerea celui mai mare partid din România, un partid care a scris istorie, cu momente extraordinare, dar şi perioade mai puţin bune”, a spus acesta.

Surse din PSD susțin că motiul pentru care Niță ar fi luat această decizie este cauzat de Liviu Dragnea care l-ar fi înlăturat în urma unei discuții pe care ar fi avut-o pentru alegerile Consiliului Național.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ