Construcţia autostrăzii suspendate începe în martie 2014

| 29 noi, 2013

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vrea să demareze construcţia autostrăzii suspendate în martie 2014.

"E un parteneriat public-privat şi undeva spre luna lui martie noi am vrea să începem", a declarat vineri Oprescu cu prilejul verificării stadiului lucrărilor de la Spitalul clinic de copii 'Dr. Victor Gomoiu' şi Spitalul Clinic de Ortopedie Traumatologie Foişor, citat de Agerpres.

CGMB a adoptat joi proiectul de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic zonal "Închidere inel median de circulaţie la zona nord - autostrada urbană tronson cuprins între Lacul Morii şi şos. Colentina".

Întrebat de jurnalişti dacă Primăria Capitalei va avea bani pentru exproprieri în cazul bulevardului Timişoara, Oprescu a răspuns afirmativ.

"Nu ştiu cât costă metrul pătrat, e grila notarilor, în orice caz nu e la nivel de mii de euro, cum am găsit eu sub Basarab acolo exproprieri gata făcute cu ani în urmă, dar podul nu era, că nu începuse construcţia lui", a adăugat el.

Consilierii municipali au adoptat în şedinţa de joi proiectul de hotărâre privind declanşarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică "Penetraţie Bulevardul Timişoara".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ