Consultări la Cotroceni pe tema referendumului din Marea Britanie. Invitaţi: premierul, guvernatorul BNR şi lideri politici

| 24 iun, 10:35

Preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat vineri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Cioloş, pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, dar şi pe liderii partidelor politice, pentru consultări pe tema rezultatelor referendumului din Marea Britanie.

''I-am invitat astăzi, la Palatul Cotroceni, începând cu ora 11,00, pe prim-ministrul Dacian Cioloş, pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi pe liderii partidelor politice, pentru consultări pe tema rezultatelor referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii'', a scris Iohannis vineri pe Facebook. 

Numărătoarea finală a voturilor de la referendumul de joi din Marea Britanie confirmă că cei mai mulţi britanici au optat pentru Brexit, adică ieşirea ţării lor din Uniunea Europeană, transmit vineri DPA, AFP şi BBC. 

Conform rezultatelor definitive, 51,9% dintre alegători au votat în favoarea Brexit-ului. Rata de participare la vot a fost de 72,2%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ