Contradicţii: Executivii Ford văd B-Max ca un best-seller, dar uzina e oprită

| 09 dec, 2013

ficialii Ford Motor Company spun că activitatea uzinei de la Craiova este importantă pentru companie, în contextul în care acolo sunt produse două motoare EcoBoost, dar şi modelul de clasă mică B-Max, cu toate că uzina a avut opriri de producţie în fiecare lună din a doua jumătate a anului.

Următoarea miză pentru Craiova este modelul Ka prezentat săptămâna trecută de către Ford şi care ar putea fi asamblat în România, fiind proiectat pe aceeaşi platformă tehnică cu B-Max, lansarea sa fiind programată pentru anul 2015.

„Craiova produce motoare pentru noi, dar şi B-Max. Nu putem vorbi acum de planurile viitoare, dar putem spune că uzina joacă un rol important pentru Ford. În acest moment nu putem spune unde exact va fi produs vi­itorul Ka pentru piaţa europeană“, a spus Barb Samardzich, COO Ford Europa, conform Mediafax.

Declaraţia vine în contextul în care numărul zilelor în care uzina Craiova a oprit producţia de maşini a ajuns la 40 în acest an, pe fondul scă­derii cererii de pe piaţa europeană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ