Ford-ul B-Max cu numărul 100.000 a ieşit pe poarta fabricii din Craiova

| 20 ian, 2014

Constructorul auto american Ford a produs vehiculul B-Max cu numărul 100.000 la fabrica din Craiova, a anunţat, luni, compania.

"În 2013 B-Max a înregistrat rezultate foarte bune în toată Europa, cu vânzări de peste 67.000 de unităţi. Automobilul B-Max cu numărul 100.000 este un model Titanium de culoare Panther Black echipat cu un motor pe benzină de tehnologie avansată EcoBoost de 1 litru, fabricat tot la Craiova", se arată într-un comunicat al Ford România.

Uzina de autovehicule de la Craiova construieşte în prezent aproximativ 370 de unităţi B-Max pe zi, producţia acestui model fiind lansată la jumătatea anului 2012.

Pe lângă B-Max, Ford produce la Craiova motoarele pe benzină de tehnologie avansată EcoBoost de 1,0 litri şi 1,5 litri, acesta din urmă echipând modelele Ford din America de Nord şi Asia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ