Corina Creţu: Este îmbucurătoare decizia PE cu privire la ridicarea vizelor pentru cetaţenii Rep. Moldova

| 12 feb, 2014

Europarlamentarul PSD Corina Creţu, Vicepreşedintele Grupului Socialist din Parlamentul European, a salutat decizia Comisiei pentru Libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a Parlamentului European cu privire la ridicarea vizelor din Uniunea Europeană pentru cetăţenii Republicii Moldova.

Într-o convorbire telefonică avută cu Excelenţa Sa, Domnul Eugen Caraş, Ambasadorul Republicii Moldova la Bruxelles, eurodeputatul i-a felicitat pe cetăţenii Moldovei pentru rezultatul votului din Comisia Parlamentului European.
'Îmi exprim speranţa că în sesiunea plenară de săptămâna viitoare de la Strasbourg, Parlamentul European va fi consecvent cu decizia Comisiei pentru Libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne şi, prin votul pe care îl va acorda, îşi va arăta în continuare susţinerea faţă de drumul european al Republicii Moldova', a declarat Corina Creţu.

'Este îmbucurătoare şi, în acelaşi timp, încurajatoare decizia Parlamentului European cu privire la ridicarea vizelor UE pentru cetăţenii Republicii Moldova, care vor putea beneficia, astfel, pe deplin de libertatea de a circula pe întregul teritoriul european', a mai adăugat europarlamentarul PSD.

Citeşte şi: CORINA CREŢU COMISAR EUROPEAN. Corina Creţu, pe lista oficială a lui Juncker cu viitorii comisari europeni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ