Corina Creţu: Parlamentul European sprijină muncitorii disponibilizaţi de la Mechel Câmpia Turzii

| 04 sep, 2014

Europarlamentarul român Corina Creţu (PSD), vicepreşedinte al Parlamentului European, a votat miercuri în Comisia pentru Ocuparea forţei de muncă şi Afaceri sociale a Parlamentul European în favoarea mobilizării Fondului european de ajustare la globalizare (FEG) pentru persoanele disponibilizate de SC Mechel Câmpia Turzii SA, informează Biroul de Presă al PSD.

'Această decizie este foarte importantă deoarece vine în sprijinul a 1000 de foşti angajaţi ai Mechel Câmpia Turzii, oameni pe care i-am întâlnit acum câteva luni şi care îşi pierduseră orice speranţă. Astfel, lucrătorii concediaţi vor beneficia de servicii personalizate care asigură reinserţia profesională a acestora', a declarat miercuri, după vot, Corina Creţu.

'Raportul votat astăzi (miercuri) subliniază reacţia rapidă a autorităţilor din România care încă din luna martie 2012 au început implementarea acestui pachet de servicii personalizate, respectiv cu mult înainte de a se lua decizia la nivel european. Mă bucură faptul că am reuşit să adoptăm acest raport şi astfel, la fel ca şi în cazul muncitorilor disponibilizaţi de la Jucu, să venim în sprijinul celor care au avut de suferit şi a familiilor lor', a mai adăugat europarlamentarul român.

Citeşte şi: CORINA CREŢU COMISAR EUROPEAN. Corina Creţu, pe lista oficială a lui Juncker cu viitorii comisari europeni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 sep, 2014
daciana
Randunica ai plecat din cuib !!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ