Corlăţean: Guvernul se angajează ferm pentru întărirea statului de drept şi a democraţiei în România

| 11 ian, 2014

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a exprimat sâmbătă angajamentul ferm al Guvernului pentru întărirea statului de drept şi a democraţiei în România.

"Fiindcă aminteam de Parteneriatul strategic robust dintre România şi SUA, datorită acestui parteneriat care reprezintă fundaţia relaţiei noastre, am discutat şi trebuie să discutăm chiar şi subiecte sensibile atunci era cazul. Şi ne-am ascultat poziţiile reciproce şi am vorbit despre întărirea statului de drept şi a democraţiei României. Este, în primul rând, în interesul nostru şi am exprimat angajamentul ferm al Guvernului României în acest sens, care este foarte clar', a punctat Corlăţean, după întâlnirea cu subsecretarul de stat american Victoria Nuland care a avut loc la sediul MAE.

"Cred în această discuţie şi apreciez încă o dată faptul că Victoria Nuland şi-a făcut timp în agenda sa înternaţională şi europeană foarte complexă pentru a veni la Bucureşti, pentru a discuta direct aceste chestiuni…Putem lucra împreună pentru a găsi şi o soluţie când aceste chestiuni apar, pentru a clarifica anumite aspecte", a declarat ministrul român de Externe.

Subsecretarul de stat american Victoria Nuland efectuează vineri şi sâmbătă o vizită oficială la Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ