Corlăţean: Resping în termeni foarte clari şi categorici orice acuzaţie care îmi este adusă de DNA

| 21 iun, 18:31

Senatorul PSD Titus Corlăţean a afirmat că respinge orice acuzaţie care îi este adusă de DNA în dosarul ''Vot Diaspora 2014'', privind îndeplinirea în mod defectuos a atribuţiilor de serviciu sau încercarea de a împiedica cetăţenii României să voteze la alegerile prezidenţiale.


"Resping în termeni foarte clari şi categorici orice acuzaţie care îmi este adusă de DNA privind îndeplinirea în mod defectuos a atribuţiilor de serviciu sau încercarea de a împiedica cetăţenii României să voteze. Am prezentat o serie de elemente necesare în cadrul Comisiei juridice, unele cunoscute în spaţiul public, altele care necesitau explicaţii pentru a fi bine înţelese şi altele (...) care au fost mai puţin menţionate în spaţiul public sau deloc", a declarat Corlăţean, marţi, în şedinţa de plen în care se dezbate şi votează cererea Justiţiei de încuviinţare a începerii urmăririi penale în cazul său. 

El a menţionat că va aştepta ca adevărul să iasă la lumină. 

"Ultimul motiv, care este extrem de personal, ţine de modul în care mi-am construit viaţa în toţi aceşti ani şi care, rezumând, înseamnă să ştiu să întorc obrazul atunci când este cazul să-l întorc, să nu doresc răul nimănui şi să aştept cu răbdare adevărul, care sunt convins că va ieşi la lumină", a spus Corlăţean. 

Comisia juridică a Senatului a respins săptămâna trecută, cu cinci voturi "împotrivă", trei "pentru" şi un vot anulat, cererea DNA privind începerea urmăririi penale a senatorului PSD Titus Corlăţean, fost ministru de Externe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ