Update. Cosmin Guşă audiat la DNA în dosarul privind vânzarea acţiunilor postului Realitatea TV

| 13 aug, 2013

Patronul postului de televiziune Realitatea TV, Cosmin Guşă, a fost chemat la audieri de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Cosmin Guşă a declarat presei că a fost chemat telefonic de procurorii DNA pentru a da detalii despre cazul Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, şeful Fiscului

Cozmin Guşă, acţionar majoritar al SC Realitatea Media SA, s-a prezentat marţi la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat pentru audieri în dosarul privind vânzarea acţiunilor postului Realitatea TV.  El a fost citat în calitate de martor, conform Agerpres.

La ieşirea din sediul DNA, Cozmin Guşă a declarat că a fost întrebat de posibila implicare pe care ar fi avut-o Codruţ Marta la Realitatea Media.

"Sunt lucruri pe care o parte am putut să le evoc, o altă parte nu am avut cum să le evoc. (...) A existat la un moment dat o poziţie a lui de administrator la o societate de ştiri asociată grupului la NewsIn şi vizite ale lui Codruţ Marta pe acolo din perioada în care proprietar era încă Elan Schwartzenberg. Detalii prea multe despre Codruţ Marta nu am avut pentru că, după cum v-am spus, nici nu îl cunosc, nu am vorbit niciodată cu el, au fost nişte situaţii pe care le-am putut descrie în baza documentelor la care am ajuns după ce a preluat grupul de presă", a afirmat Guşă.

El a menţionat că au fost şi întrebări legate de Elan Schwartzenberg, despre momentele când l-a văzut ultima dată înaintea plecării din ţară din iulie 2012.

"Probabil l-am mai văzut ultima dată prin luna mai când ne-am supărat pentru că a încercat să înstrăineze mărcile Realitatea la o firmă anonimă din Marea Britanie", a adăugat Guşă.

El a spus că nu ştie dacă în acest dosar este vreo persoană urmărită penal deoarece nu a întrebat, subliniind că e un dosar vast - dosarul Codruţ Marta.  În acelaşi doar, au fost audiaţi în calitate de martori omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi fiica sa, Ioana Vîntu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ