Crin Antonescu consideră că Traian Băsescu şi 'profeţii' se tem de candidatura sa la prezidenţiale

| 26 aug, 2013

Liderul PNL, Crin Antonescu, copreşedinte al USL, consideră că preşedintele Traian Băsescu şi 'profeţii' din jurul său de tem de fapt de candidatura sa la alegerile prezidenţiale din 2014.

El a arătat că doar cetăţenii pot decide dacă va fi sau nu preşedinte al României şi a punctat că Traian Băsescu nu poate să facă profeţii nici în legătură cu propriile acte.

'Dar despre talentul profetic al d-lui Băsescu eu am îndoieli, pentru că dl Băsescu nu poate să facă profeţii sau nu le poate împlini nici în legătură cu propriile acte - a spus, şi nu pentru un an şi jumătate, la o săptămână, că nu va fi prim-ministru dl Ponta, că nu-l va numi niciodată. Şi l-a pus. Darmite profeţiile astea generale... Ei se încurajează între ei şi undeva, dincolo de propagandă, de retorică politică, toate aceste afirmaţi spasmodic repetate şi de domnul Băsescu şi de toţi profeţii - 'Nu va fi! Nu va fi! Nu va fi!' - arată că nu ştiu dacă voi fi sau nu voi fi, asta nu ştim, dar arată că tare le e frică să nu fiu!', a subliniat preşedintele Senatului, luni, la Antena 3.

Preşedintele Traian Băsescu este de părere că liderul liberalilor, Crin Antonescu, nu o să ajungă niciodată şef al statului pentru că nu ştie să respecte funcţia. 'Nu o să ajungă niciodată preşedinte (Crin Antonescu - n.r.), că nu ştie ce înseamnă. Nu poţi să vrei să fii preşedinte, când nu ştii să respecţi funcţia. Şi, de fapt, era o ceremonie dedicată chiar colegei lui', a spus luni Băsescu, întrebat cu privire la gestul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, de a pleca mai devreme de la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor de către Ramona Mănescu.

Crin Antonescu a plecat, luni, de la ceremonia de învestitură a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor, înainte ca preşedintele Traian Băsescu să susţină discursul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ