Crin Antonescu: „Decât păpusă, mai bine nu candidez”

| 17 sep, 2013

Lideul PNL, Crin Antonescu, i-a replicat lui Victor Ponta că, decât să fie în postura unei marionete PSD la alegerile prezidențiale din 2014, mai bine nu mai candidează.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a răspuns declarațiilor lui Victor Ponta, într-o intervenție la B1TV, spunând că nu se teme că îşi va pierde statutul de candidat la prezidenţiale din partea USL, și subliniind că, dacă ar fi în situaţia de a depinde exclusiv de susţinerea PSD, atunci nu ar mai candida.

"Dacă în 2014 sunt în situaţia unui soi de păpuşă, nici nu candidez. Dacă aş fi în situaţia să depind de bunăvoinţa PSD sau PNL, nu mai candidez. La preşedinţie nu sunt puse păpuşi", a declarat el. Liderul PNL a adăugat că nu are "niciun fel de ezitare, datorie, timiditate" din acest punct de vedere şi va spune şi de acum încolo ceea ce crede.

"Dacă Rus, Sârbu şi chiar Ponta cred că o să spun mai puţin ce cred de teamă că nu o să mă susţină la preşedinţie, se înşală. Nu are domnul Ponta guvernul de acasă şi domnul Rus preşedinţia de acasă", a spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 sep, 2013
cantautor
pai ce facem aici...
citam o sursa ,copiem o declaratie,doua...
semnam ca autor..
mergem la casierie..
ziaristica autentica, nu gluma..
17 sep, 2013
terestrul
,,!!!!!!!!!,,
Pai asta si asteptam,sa renunti la candidatura!!!Or-cum nu ai nicio sansa !!! Timp pierdut si bani irositi aiurea . Pleaca din politica !!! Du-te de unde ai venit !!! Poate acolo vei avea sansa sa-ti recapeti onoarea deja pierduta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ