Crin Antonescu: Eu și colegii mei nu ne-am luat concedii de ani de zile

| 26 aug, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, copreşedinte al USL, a respins luni o serie de afirmaţii ironice ale preşedintelui Traian Băsescu referitoare la concediile liderilor Uniunii, subliniind că atât el cât şi ceilalţi colegi nu şi-au luat concedii ani de zile şi a adăugat că Uniunea Social Liberală nu este interesată de astfel de declaraţii, ci ca justiţia să funcţioneze corect.

În opinia acestuia, preşedintele Băsescu 'are dreptul să umble la nunţi' şi să dea tot felul de declaraţii, atât timp cât acestea sunt legale şi în limitele constituţionale. 'Întâi şi întâi să lămurim faptul că dl Băsescu, ca şi oricare alt cetăţean al României, au dreptul să iasă, să umble la nunţi, să facă declaraţii, să critice, să laude, să facă pronosticuri. Nimeni nu i-a pus în discuţie asta lui Traian Băsescu şi nu e deloc preocuparea USL, a mea sau a lui Victor Ponta, să-l împiedicăm pe dl Băsescu să se manifeste legal, constituţional. Doi - nu au nicio legătură concediile liderilor USL - las, că Victor Ponta cred n-a avut mai mult de 10 zile şi el a făcut un mare tărăboi - cu faptul că dl Băsescu umblă. Noi nu am fost în concedii ani de zile', a spus Crin Antonescu la Antena 3.

Potrivit liderului PNL, 'dacă Traian Băsescu a sughiţat la vreo nuntă', acest lucru a însemnat un subiect pentru toate televiziunile. Crin Antonescu a subliniat că USL nu este interesat dacă Traian Băsescu vorbeşte sau nu, ci ca DNA, Parchetul, să funcţioneze corect şi să nu facă politică, iar corupţia de la nivel înalt să fie combătută 'în chip egal şi necrutăţor'.

Mai mult, liderul liberalilor consideră că Guvernul trebuie să abordeze toate aceste acte cu consecinţe ale președintelui Băsescu ca pe nişte posibile 'intemperii naturale', şi, în consecinţă, să le prevină şi să le combată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ