Crin Antonescu – iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădătorii

| 10 dec, 2013

Liberalii, la îndemnul președintelui de partid, au comis-o iar. Adică, au anunțat în ziua votului că resping un proiect agreat în USL – legea amnistierii.

Asta, în aceeași zi în care Senatul a respins și legea minelor, alt proiect pe care liberalii l-au susținut, alături de PSD. Și, ca să fie sigur că nu avea defecțiuni în propriul partid, Antonescu a cerut și vot deschis la legea amnistierii. Șirul trădărilor lui Crin Antonescu pare a nu se mai opri, acțiunea corectă față de parteneri devenind excepția și nu regula după care PNL funcționează în cadrul USL.

Dacă cineva se mai îndoia, marți am înțeles că Antonescu și-a propus să devină în 2014 președintele României pus de Băsescu. Să vedem dacă îi va ieși.

Tag-uri: Crin Antonescu, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 dec, 2013
cantautor
da,liberalii au comis-o iar:
"Care cetăţeni ai acestei ţări îşi storc din creieri luni noaptea legi care să-i scoată pe parlamentari din raza de acţiune a DNA şi ANI?Răspunsul la această ultimă întrebare e răspunsul la toate: chiar parlamentarii.Sau: numai parlamentarii.Poate cineva să-mi spună o singură lege izvorâtă din nevoile cetăţenilor, pe care parlamentarii le-ar cunoaşte şi le-ar discuta în Parlament? Eventual, şi noaptea?Singurele preocupări legislative ale reprezentanţilor poporului sunt cele ale unui Parlament constituit în vederea comiterii de infracţiuni. Adică asigurarea unui cadru legal care să apere dreptul infractorilor aleşi la o activitate de profil lipsită de stres.
De data asta, Traian Băsescu are dreptate: acest Parlament aruncă România cu 10 ani înapoi. Ba chiar cu 25, pentru că e vorba de aşezarea politrucilor deasupra legilor"
Cristian Tudor Popescu este senior editor al ziarului Gândul

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ