Crin Antonescu : Nu m-am făcut prieten cu Băsescu

| 07 mai, 2014

Preşedintele PNL, senatorul Crin Antonescu, a declarat la un miting electoral desfăşurat miercuri la Panciu, că nici el, personal, şi nici liberalii nu au 'niciun fel de înţelegere cu Traian Băsescu'.

,,Nu ne-am schimbat absolut deloc părerea ori evaluarea lui Traian Băsescu, aşa cum ne acuză, într-o manieră neghioabă unii. Nu m-am făcut prieten cu Traian Băsescu. Cum am putea să ne schimbăm când îl vedem acum, pe ultimii paşi ai preşedinţiei sale că tot nu se comportă ca un preşedinte de ţară, că face campanie europarlamentară ca un agent electoral? El este preşedintele ţării şi în fiecare zi foloseşte tribuna prezidenţială ca să mai atace, ca să mai înjure pe cineva. Nu ne-am schimbat părerea, ci doar abordarea pentru că Băsescu mai are câteva luni şi îşi termină mandatul indiferent ce ne povesteşte el, c-o fi c-o păţi', a spus liderul PNL.

El a adăugat că nu doreşte, la fel ca PNL, o întoarcere în 2004, ci vor să se proiecteze către 2015, spre 2020, ,,spre dezvoltarea acestei ţări , spre democraţie în această ţară'.

De asemenea, Crin Antonescu a subliniat că ,,USL nu mai există pentru că PNL nu minte, nu se lasă călcat în picioare, nu vrea să fie tovarăş de furt cu nimeni, ci speră atunci când va mai face alianţă să aibă parte de un partener corect pe proiect, pe construcţie'.

Preşedintele PNL a spus auditoriului prezent în incinta Casei de cultură din Panciu că 'principala minciună pe care oamenii lui Băsescu şi Ponta vor să o bage în capetele oamenilor este că au de ales doar între Băsescu şi Ponta, între PSD şi PDL-ul de pe vremea lui Băsescu, pentru că PDL de astăzi nu mai este că şi pe ăsta l-a falimentat Băsescu'. 

'PNL le spune tuturor celor care stau pe la colţuri şi aşteaptă, strigând prohodul PNL şi al meu, Crin Antonescu, că nu ne temeam noi în 1990 când eram cotaţi cu 2-3%. Dacă voiam să avem în permanenţă 60%, ne înscriam în FSN ori în PSD. Nu am făcut politică pentru procente, ci am făcut şi facem politică pentru nişte principii, care vizează, în fond libertatea fiecărui om de a face ce crede el dacă nu încalcă legea şi de a nu fi niciodată obligat să trădeze pentru că nicio ţară din lume nu a mers înainte cu pomană, cu furt, cu turnătorie şi trădare. Dar niciodată nu am adus voturile cu camionul, niciodată nu am constrâns ori forţat oamenii să vină să voteze cu noi, ci totdeauna am muncit pentru convigerea fiecărui om asupra valorii principiilor liberale. De asta am avut mai puţine voturi ca alţii, dar întodeauna voturile primite au foat date din convingere', a mai spus auditoriului din Panciu Crin Antonescu.

La finalul adunării electorale, preşedintele PNL a fost şi atenţionat de către unii locuitori ai oraşului Panciu că a contribuit la desfiinţarea USL, în care îşi puseseră 'mari speranţe'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ