M.R.Ungureanu: Antonescu nu cred că va putea obţine alte voturi decât al său şi al familie sale

| 07 mai, 2014

Preşedintele partidului Forţa Civică, Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat miercuri, la Brăila, că nu îl consideră pe liderul PNL, Crin Antonescu, un candidat al Dreptei pentru alegerile prezidenţiale.

'Crin Antonescu nu cred că va putea obţine alte voturi decât al său şi al familie sale. Unitatea de acţiune a dreptei, gruparea în jurul unui singur candidat la Preşedinţie nu se face nici cu aroganţă, nici cu suficienţă, nici pe calcule politice de partid. Se face într-un singur scop, în interesul naţional', a spus Ungureanu.

Întrebat cum vede unificare unei noi drepte, liderul FC a afirmat că 'e greu să faci stofe noi din petice vechi'.

'Dreaptă înseamnă mai mult decât să spui că eşti de dreapta. Dreapta înseamnă merit, muncă, cinste, credinţă, recunoaşterea valorilor comunităţii, tradiţie, lege, ordine şi, de multe ori, înseamnă ierarhii civilizate', a punctat Ungureanu.

El s-a declarat nemulţumit de clasă politică din România ultimilor 25 de ani şi a caracterizat-o ''generaţie de ticăloşi''.

''Sunt nemulţumit profund de o clasă politică incapabilă să ofere României, după 25 de ani de la Revoluţia din 1989, drumul pe care îl merită. Clasa politică actuală şi-a încheiat termenul de valabilitate. A avut două momente bune de consens: intrarea în Uniunea Europeană şi în NATO. Şi atât. Încolo e datoria unei alte generaţii să vină. Se naşte greu noua generaţie politică, lumea este dezamăgită, e tristă, de multe ori neîncrezătoare şi, cu toate acestea, trebuie făcut ceva. Am început-o noi. Dacă nu noi, atunci cine? Tot ei?', a mai spus Ungureanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mai, 2014
rodriguez
pai daca ungureanu e nemultumit de clasa politica, noi romanii care ne dorim schimbarea de 25 de ani cum mai suntem?ca ne-am saturat de aceasi oameni .ne dorim si noi oameni noi in fruntea tarii si cred ca mru este un om potrivit si cred ca poate reimprospata clasa politica.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ