Pe Crin nu îl interesează "ce spune" Tăriceanu în scrisoarea deschisă către liberali

| 07 mai, 2014

Liderul liberal Crin Antonescu considera ca fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu nu are nicio calitate sa vorbeasca despre eventualitatea organizarii unui Congres Extraordinar dupa alegerile din 25 mai.

"Nu are nicio calitate sa vorbeasca despre un Congres si nu ma intereseaza ce spune el", a declarat Antonescu inainte de a urca intr-o masina pentru a ajunge la un miting electoral, in judetul Mehedinti, potrivit stirileprotv.ro.

La mitingul electoral de la Rovinari, Antonescu le-a vorbit miilor de participanti si i-a criticat atat pe Traian Basescu, cat si pe Victor Ponta, spunand ca cei doi ar trebui sa se opreasca din razboiul in care au intrat.

Calin Popescu-Tariceanu spune, intr-o "scrisoare deschisa catre liberali", ca el crede ca "prezenta PNL in Guvernul USL e mandatul pe care alegatorii l-au dat in 2012" si ca directia pe care o va urma PNL trebuie decisa in cadrul unui Congres extraordinar organizat imediat dupa alegerile din 25 mai. El mentioneaza ca, "in urma discutiilor avute in ultimul timp cu multi colegi liberali", crede in necesitatea unei componente liberale in actul de guvernare.

Tariceanu opineaza de asemenea, in aceasta scrisoare deschisa transmisa marti, ca "sunt vremuri complicate" pentru PNL, dar si pentru conducerea acestuia, ca "este clar ca s-a pierdut busola" si ca "asistam la instaurarea haosului la nivelul conducerii actuale". Tariceanu mai spus ca este "revoltat" de "evenimentele din ultima vreme, de atitudinile si pozitiile autoritare manifestate" de Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ